یکشنبه ۱ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۷:۳۲
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: برای تندی طعم این نوشیدنی از پودر فلفل قرمز استفاده کنید.

کاکائوی داغ مکزیکی

مواد لازم:

پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری

خامه غلیظ: نصف پیمانه

شیر: نصف پیمانه

شکر: به مقدار لازم (اختیاری)

دارچین: یک چهارم قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز: کمی

وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

• پودر کاکائو، خامه تازه، شیر، دارچین، فلفل قرمز و وانیل را با هم مخلوط کرده و درون ظرفی آن‌ها را بجوشانید.

• ترکیب تهیه شده را درون یک فنجان بریزید.

• در صورت نیاز کمی شکر به آن اضافه کنید.

نکته:

برای رژیمی شدن این نوشیدنی، مقدار خامه تازه را به یک سوم پیمانه تقلیل داده و از شیر کم چرب استفاده کرده و مقدار آن را به دو سوم پیمانه افزایش دهید.

www.thejuiceboxx.com

کد خبر 128639
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز